Vozač koji je usmrtio rukometašicu divljao po cesti: Bio je pijan, preticao je druga vozila

4
Radiosarajevo.ba
Vozač koji je usmrtio rukometašicu divljao po cesti: Bio je pijan, preticao je druga vozila
Foto: Instagram / Poginula rukometašica Maja Zorica

Teška saobraćajna nesreća dogodila se 9. septembra na predjelu Prisoje u Hrvatskoj u kojoj je jučer u jutarnjim satima u bolnici preminula 18-godišnja putnica iz automobila u koji se zabio drugi auto.

"Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola te je vozilom prešao u suprotnu traku i udario u drugo vozilo u kojem su se nalazile tri ženske osobe. O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno općinsko državno odvjetništvo", izvijestila je policija.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, vozač s 2.6 promila alkohola u krvi navodno je zaspao za volanom i prešao na suprotnu traku. S druge strane nailazo je automobil te je vozač uspio je skrenuti i sletjeti u jarak uz cestu. Iza njega su vozile djevojke koje nisu imale kada reagirati jer nisu ni mogle vidjeti da im u susret juri automobil iz drugog smjera.

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Svjedok nesreće za Novu TV je opisao kako se vozač koji je skrivio nesreću ponašao na cesti.

"Vozio je preblizu mene i drugih učesnika. Pokušavao je pretići u situacijama daleko od preporučene, dakle puna crta, zavoji, izbacivao se cijelo vrijeme. Propustio sam ga iz razloga da ne sudjelujem ja u nesreći. Odmakao sam se, onda sam se vratio na cestu i nekih pet, šest kilometara dalje sam svjedočio nesreći", prepričao je svjedok.

"Ako nas tužne jutrom probude..." 🕯️❤️ S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše...

Posted by Hrvatski rukometni savez on Saturday, September 9, 2023

U nesreći su još dvije djevojke teško povrijeđene.

"Druga pacijentica godinu dana mlađa od nje operirana u toku noćnih sati sad je u jedinici intenzivnog liječenja. Životno je ugrožena, ima teške povrede", rekao je voditelj OHBP Split Josip Krnić.

U nesreći je poginula rukometašica Maja Zorica, članica ŽARK-a Split. Od nje se na Facebooku oprostio Hrvatski rukometni savez.

"Ako nas tužne jutrom probude...

S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, suigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i vječna uspomena na nasmijano lice naše sportašice.

Iskrena sućut Hrvatskog rukometnog saveza i cijele rukometne obitelji. Počivala u miru", napisali su.

Od nje se oprostio i matični klub.

"Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Suosjećamo s obitelji i šaljemo iskrenu sućut bližnjima.

Njezin plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru", napisali su na stranicama ŽARK-a Split.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije