Irfan Smajlagić objavio spisak Zmajeva za duele protiv Češke

0
Radiosarajevo.ba
Irfan Smajlagić objavio spisak Zmajeva za duele protiv Češke
Foto: Fena / Rukometna reprezentacija BiH

Muška seniorska rukometna reprezetacija Bosne i Hercegovine priprema se za dva uzbudjiva prijateljska meča protiv Češke u sklopu EHF sedmice za nacionalne timove.

Selektor Irfan Smajlagić je objavio spisak pozvanih igrača za ovo okupljanje, uključukući neka poznata lica i nekoliko novih snaga. 

Na spisku igrača za ova okupljanja su: Benjamin Burić (Flensburg; Njemačka), Admir Ahmetašević (Winterthur; Švicarska), Harun Hodžić (Chambery; Francuska), Mirsad Terzić (Wisla Plock; Poljska), Marko Davidović (Tatran Prešov; Slovačka), Mirko Herceg (Csurgoi; Mađarska), Dino Hamidović (Gračanica), Igor Mandić (Selestat; Francuska), Luka Knežević (Sloboda), Marko Panić (Montpellier; Francuska), Nedim Hadžić (Borac), Faris Čolaković (Krivaja), Senjamin Burić (Skjern; Danska), Adin Faljić (Zagreb; Hrvatska), Amir Muhović (Borac), Marko Majstorović (Krka; Slovenija), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Perić (Celje; Slovenija), Srđan Predragović (Graz; Austrija), i Ibrahim Haseljić (Gorenje; Slovenija).

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Premijera mjuzikla 'Pinocchio' oduševila sarajevsku publiku

Dva očekivana susreta protiv Češke će se odigrati u Brnu. Prvi meč zakazan je za 4. novembar s početkom u 17 sati, dok će se drugi odigrati dan kasnije s početkom u 13 sati. Naša selekcija će se okupiti 30. oktobra na Ilidži, a u petak, 3. novembra, krenut će put Češke kako bi se pripremila za ova uzbuđenja na rukometnom terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije