Veliki skandal: Za pripreme Lane Pudar nema novca iz budžeta, njen klub poručio - Sram vas bilo!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nada

Sramota državo!!!

Nazif

****

registriran

NAzife, NAzife, *****ao si.

Samir

Lano, pa ti proslavi sljedecu pobjedu sa varta krpom u zraku.

N

Treba porafalati ova ****a. Dosta vise fasista i kriminalaca na vlasti. Fuj

kinez

DIJETE MOJE, STA CEKAS? BIJESI IZ TE DRZAVE.IDI ILI U SRBIJU ILI U HRVACKU TAMO CES IMATI SVE USLOVE I PUNO NOVCA.RADIKALNI MUSLIMANI ZA NJIH JE SPORT NULA! ! !

Sasa

Mora se ulagati u Lanu al kad prije potrosiste pare mislim izvinjavam se ako grijesim ali nedavno je preko 100k bilo sveukupno ili je to samo za Lanu bilo, sto ona zasluzuje i daleko vise!

TUPANI, jebala vas lana, IDIOTI!!!

ne živi se od curicinog brčkanja u vodi! KRUHA, KRUHA raji treba, a ne ubleha o sportašima... 100ko!

Guest

@registruran Papak, miran budi!!!!

zoran

i neće ništa biti čudno kada ode u Hrvatsku !!!!!

LP

Ne mora Lana na svako takmičenje svakako. Napravite malo selekcije . ka Nazif E Nazife, bruko zatrovana...

Pa ovo se uklapa u ono sto ja ovdje pisem za Lanu;

Za sada je maloljetna, dakle RODITELJI odlucuju. Kasnije ce Lana sama, to je vrlo brzo. Ali i jedni i drugi, pamet u glavu. Kod curica razdoblje za vrhunske sportske rezultate ULTRA BRZO prodje! Razmisljajte svojom glavom. Na svijetu ima sigurno drzava koje bi zlatom platile da Lana dodje plivat pod njihvom zastavom, pustite i HR i SRB, tu isto nece bit bas MNOGO bolje, hoce malo, ali nista specijalno. Uhvatite se onih koji imaju TRADICIJU U PLIVACKOM SPORTU. Ti ce od Lane napravit broj JEDAN u svijetu dok si keks reko. Namlatit se onih pravih medalja (Svjetsko, Olimpijada...) u seniorskoj konkurenciji, namlatit se love, pa kasnije nesto otvorit, da se ima za cijeli zivot i aktvnost i pare. Budite pametni, STETA bi bilo upropastit takav talent!!!! Pustite se beejhaa, a bogami i HR i SRB....

Sad ovo drugo, sto se tice para...

Morate isto shvatit da je BiH SIROMASNA drzava. Nije da se ne moze skupit za Lanu da ima za otic na natjecanje, to se moze, nije par desetaka tisuca KM po natjecanju nebo. Ali morate shvatit da su te drzavne krovne organizacije, koje treba da skupe pare tu isto tako i za DRUGE sportove i DRUGE sportase i sportasice. Pitanje je koliko ima ukupno para i narocito KAKO IH RASPODIJELIT! Moze Lana bit svjetski talent, ali ako je to previse ¨na jednu stranu¨, onda.... Zatim sam cilj financiranja sporta: je li too da se odgoji svjetski sampion naustrb mase ljudi koji ce kroz sport naucit ZDRAVO ZIVJET i koji ce tu naviku sacuvat i u starosti (!!), ili cemo to potpuno zanemarit, a pare cemo onome ko ima kapacitet za svjetskog sampiona, a ovi drugi nek ga gledaju na TV?? Treba i jedno i drugo, ali ja opet kazem BiH je siromasna i nema se to bas toliko para....

Moral

Ne mora Lana na svako takmičenje svakako. Napravite malo selekcije . ka Nazif Ne morate ni vi svaki dan jesti nesto sto niste zaradili!

Gh

Ovo je samo jos jedan dokaz da bosnje ne zasluzuju da imaju nijednog vrhunskog sportistu, jer sve rade da ih otjeraju. Ovako su otjerali aminu kajtaz koja ih je godinama molila za normalne uslove, pa su onda poceli pljuvati po njoj, isto ce biti i sa lanom. Kad ja kazem da ce lana prestati nastupati za bih kad napuni 18, bosnje mi pucaju minuse, iako i sami znaju da cine sve da se to desi. Zato nemojte vise pisati koliko igraca iz bih igra za srbiju, a koliko za hrvatsku, jer ste ih sve vi otjerali i nemate pravo da se kitite njihovim rezultatima. Ako svi odlaze od vas znaci da je problem u vama, a ne u svima njima. Sve dok to ne shvatite, nema vam napretka.

Ne obracaj paznju na tupave bosnje i minuse.

***

/ Najnovije