Velibor Pudar: Moja je Lana svjetsko čudo, Mostar večeras neće spavati

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravooo

Lijepo dijete svaka cast! Bravo i za tatu ;-) Ama bosanska djeca su cudo, Lanu moramo paziti stvarno je fantasticna. Cestitke!!!

Most star

Bravo Lanice! Bosanci su ponosni na svoju Bosanku. Dzaba svijet, svaka im hvala, al kad vidim ovako nesto obradujem se nema para da plati.

Oho

Svaka cast, bravo!! E ovo je vijest

Mostar

Svaka cast Lana, ako si Bosanka ja sam Marsovac

Dama

Bravo Lana, prava si Hercegovka, ali si podjednako i Bosanka. Mi smo svi ponosni na tebe.

Ba

A normu - ispravka krivog navoda :) Lani čestitke.

Gost

Bravo za ovu bosanku!

To lana

Na našu konstataciju da će sjajna Bosanka Otkad je to mostar u bosni, sda talibanski novinari? Ona je hercegovka. I cim malo odraste, dodje pameti i shvati da ne vrijedi cekati sadaku od sda kalifata zvanog bih, otici ce kao i amina kajtaz da nastupa za hrvatsku ili srbiju, kao i svi normalni ljudi. U suprotnom, ako do kraja ostane nastupati za bih, nikad nista nece napraviti, kao i ostali propali bosnjacki sportisti.

BiH

Najljepše čestitke Lani kao i ponosnom babuki

Nacionalist

Po čemu je ona bosanka ta država ne postoji niti će postojat

Glupane

Po čemu je ona bosanka ta država ne postoji niti će postojat ka Nacionalist MA JA, DRŽAVA NE POSTOJI ALI POSTOJI ZASTAVA TE DRZAVE KOJU LANA NOSI. BRAVO LANA!

Someone

Kakva bosanka sta vi lupetatee, bosanka iz Mostara..glupim novinarima zabranit pristup internetu

/ Najnovije