Svaka čast: Četiri medalje u Samoboru karatistima 'Akademije Arnela Odžaković'

0
Radiosarajevo.ba
Svaka čast: Četiri medalje u Samoboru karatistima 'Akademije Arnela Odžaković'
Foto: Privatni album / Karatisti Akademije Arnela Odžaković

Članovi Karate kluba Akademija Arnela Odžaković briljirali su proteklog vikenda na 32. po redu tradicionalni međunarodni karate turnir Grand Prix Croatia.

Takmičenje u Samoboru okupilo je više od 1.500 takmičara iz rekordnih 28 zemalja, a članovi Akademije Arnela Odžaković u Sarajevo su se vratili sa četiri medalje.

Prvog dana takmičenja Adna Rebronja bila je bronzana u kategoriji mlađih seniorki U21 do 50 kilograma, dok je Azra Hadžić drugog dana osvojila naslov prvakinjnae Grand Prixa Croatia u kategoriji djevojčica do 12 godina.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Također, drugog dana vikenda zlatna medalja pripala je Omaru Mahmutagiću u katama za dječake do sedam godina, dok je Imran Badnjević bio srebrni u katama za dječake do osam godina.

"Čestitam svim našim članovima koji su nastupili na jednom od najjačih karate takmičenja koje se održava u našem regionu. Konkurencija je bila žestoka, ali su tri medalje još jedan dokaz kvalitetnog i predanog rada naših takmičara i trenera. Medalje su svakako i motiv više da i u budućnosti nastavimo raditi kvalitetno i predano", kazala je trenerica Arnela Odžaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije