SPIN 2012: Kreće nova stonoteniska sezona, dođite i postanite šampioni

Radiosarajevo.ba
SPIN 2012: Kreće nova stonoteniska sezona, dođite i postanite šampioni
Foto: Privatni album / Amela Hažiahmetović Mujezinović: Poziv svim zainteresiranim

Koronavirus imao je ove godine veliki atak na sportske radnike i igrače u mnogobrojnim profesionalnim klubovima širom svijeta.

Iako su se na mnoge načine štitili i štite od koronavirusa u jeku pandemije, nakon zvanične ljetne pauze za većinu njih, idu dalje ka osvajanju novih medalja. Jedan od takvih timova je Stonoteniski klub SPIN 2012 iz Sarajeva.

Glavna trenerica Amela Hažiahmetović Mujezinović kaže da se raduje novim treninzima i mečevima njenog kluba.

Ona je pozvala sve ljubitelje stonog tenisa da dođu u klub na rekreaciju ili da postanu novi šampion stonog tenisa.

SPIN 2012: Poziv svim zainteresiranim  - undefined

Foto: Privatni album: SPIN 2012: Poziv svim zainteresiranim

“Počinjemo sa novon takmičarskom sezonom. Stonoteniski klub SPIN 2012 ove godine premijer ligu za žene igrat će sa podmladkom, tako da je to veliki izazov za naš klub obzirom da smo prvaci 8 godina zaredom. Konstantno primamo i nove rekreativce u klub.”, naglašava trenerica Hažiahmetović Mujezinović.

Njihovu ekipu u novoj sezoni igranja mečeva činiti će iskusne igračice Džana Biogradlić, Hena Čajić, Selma Biogradlić, te Amela Hadžiahmetović Mujezinović kao trener i igrač.

Trenerica Hažiahmetović Mujezinović se u ime kluba SPIN 2012 zahvalila svim sponzorima kluba, među kojima posebnu zahvalnost upućuje kompaniji BH Telecom d.d. Sarajevo.

Informacije o klubu, takmičenjima i ostalim aktivnostima možete pronaći na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije