Plakala je Lana, plakala je i cijela BiH: Pogledajte kako je naša Sirena ispratila himnu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lana, nasa srpkinja

***

King

Svaka joj cast, to mogu samo pravoslavni srbi, sami protiv svih, jer su vijekovima naucili da se bore za svoj identitet bez obzira na sve teskoce. To samo jaca karakter. Samo sto bih ne zasluzuje da ima ovakvu sampionku, jer ce je za 2 godine svojim inertnim ponasanjem otjerati kao i aminu kajtaz. ka Lana, nasa srpkinja Bolje i inertnim ponasanjem nego serbskim cojstvom, ****aru.

user1660766582

Bravo djevojčice!!! Neka se raduje tvoja zemlja, ali raduje se i cijela Hrvatska, uvjeren sam i sve susjedne zemlje, ma ne samo one, neka se raduje cijela Europa, cijeli svijet! Pokazala si da se sav taj uloeženi trud ipak isplati. Veliki pozdrav od susjeda, komšija, kako god! Velika si i sretno dalje!

***

****

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Duduk

Javljaju se naše dijaspore patriote na socijali i to baš što vole BiH

Duduk

Umjesto da se radujete vi prosipate samo mržnju hrrrrrkkkk pljuuuuuuu

Panzer

Još malo će je gradjani proglasit Bošnjakinjom.Respect Lana

robot

Tako se gradi Bosna i Hercegovina, hvala ti Lana ♥♥♥

Ljiljan

***

@king

Bolje i inertnim ponasanjem nego serbskim cojstvom, ****aru. ka King Poklopi se suncokretu i zapitaj se zasto vi bosnje nemate nijednu olimpijsku medalju, a srbi i hrvati imaju. Upravo iz navedenih razloga.

Lana...

...nasa srpkinja, a bosnje brisu jer im je krivo sto nije njihova. Mislili da je ona bula sto se vazda slika s njom, da joj je mama, pa se razocarali kad su vidjeli da nije i da joj se mama zove nada, otac velibor, a brat nemanja, sve sama bosnjacka imena haha.

Bosanac

******uša

Nemoj vrijedjat

*** ka Lana, nasa srpkinja . Nakon zadnjeg rata, sramota se zvati Srbinom.

A posle

. Nakon zadnjeg rata, sramota se zvati Srbinom. ka Nemoj vrijedjat 11.9. 2001 sramota zvati ko?

Gh

Svaka joj cast, to mogu samo srbi, sami protiv svih prepreka, jer su vijekovima naucili da se bore za svoj identitet protiv islamizacije i katolicenja. To jaca karakter pojedinca. Samo sto bih ne zasluzuje da ima ovakvu sampionku, jer ce je za 2 godine svojim inertnim ponasanjem otjerati kao i aminu kajtaz.

Siwerton

Ja nisam plakao.

trebinjci

Moja himna je himna Republike Srpske tako da svakome svoje

/ Najnovije