Pariz 2024 | Spektakl u finalu vaterpolo turnira: Srbija bolja od Hrvatske i kući nosi zlato

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Srbija

Čestitke našim vaterpolistima.

Auuu...

Sad će pi**usti kišobrandžija ejakulirati na debele labrnje danima i mjesecima. Monomanično je opsjednut nadhebavanjem sa susjedima i komšijama, premda ni svi ostali postyu retardi nisu ništa bolji!

Anka

>>Sad će pi**usti kišobrandžija ejakulirati na debele labrnje danima i mjesecima. Monomanično je opsjednut nadhebavanjem sa susjedima i komšijama, premda ni svi ostali postyu retardi nisu ništa bolji! ka Auuu...<< Vi nemate na sta ni ejakulirati.Steta!

Auuu, Ankaaa...

>>>>Sad će pi**usti kišobrandžija ejakulirati na debele labrnje danima i mjesecima. Monomanično je opsjednut nadhebavanjem sa susjedima i komšijama, premda ni svi ostali postyu retardi nisu ništa bolji! ka Auuu...<< Vi nemate na sta ni ejakulirati.Steta! ka Anka<<@Anka O čemu ti, Anka Genijalka? Preskočila/preskočio terapiju na ovom zvizdanu? U sedam šturih riječi servirala-o si vlastitu dijagnozu- frontalna lobotomija etnocentrizmom s ireverzibilnim posljedicama. To tvoje pomjereno korištenje plurala- mi, vi oni- sve o tebi govori. Premda je ovodobni sport odavna otišao u krasnu *****inu, ja podjednako uživam i držim fige gledajući Đokovića, Čilića, Džumhura, Jokića, obojicu Bogdanovića, Nurkića, Dončića, Musu- da ne nabrajam dalje, popis je golem. Za mene su - bez obzira i na svjetonazore nekih od navedenih, koji su mi zazorni- oni i dalje moji, od Vardara pa do Triglava. Vrsta sam koja izumire. A ovaj vrli, novi svijet ostat će tebi i onima poput tebe, pripadnicima plemena koji svijet gledaju isključivo kroz lobotomiranu, tribalističku optiku plurala: mi, vi, oni.

Mujo Hrsuz

Hoće li više Zvezde Granda postati olimpijski sport pa da i naših 24 posto osvoji neku medalju.

011

Bas je bilo lepo slusati nasu himnu. Hrvati vise ne beze sa postolja kada je cuju. Muslimani moraju da je slusaju preko TV-a.

/ Najnovije