Osvajač zlatne olimpijske medalje snimljen kako spava u parku: "Danas odmori, sutra osvoji"

0
Radiosarajevo.ba
Osvajač zlatne olimpijske medalje snimljen kako spava u parku: "Danas odmori, sutra osvoji"
Foto: Screenshot / Instagram / Thomas Ceccon spava u parku

Italijanski plivač koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama, Thomas Ceccon, uhvaćen je kako spava u parku nakon što se žalio na uvjete u Olimpijskom selu u Parizu.

Plivač je bio prvi u muškoj utrci na 100 metara leđno uprkos tome što je potvrdio kako popodne i noću loše spava u smještaju za sportaše na Olimpijskim igrama koji je ove godine razočaravajući, piše Daily Mail.

"Nemamo klimu, vruće je, hrana je loša stoga se brojni sportaši sele. Ovo nam nije neki alibi ili izgovor nego stvarnost koju možda mnogi ni ne znaju. Kada sam kod kuće obično uvijek spavam popodne, sada to ne mogu zbog buke i vrućine", rekao je plivač.

Potvrđeno: Tužilaštvo KS predložilo pritvor za Ibru Berila i saradnike

Potvrđeno: Tužilaštvo KS predložilo pritvor za Ibru Berila i saradnike

Internetom se sada proširila slika Ceccona koji je svijet osvojio svojim izgledom za vrijeme podjele medalja. Ona prikazuje plivača kako odmara na netipičnom mjestu.

Saudijski veslač Husein Alireza primijetio je Ceccona kako drijema na peškiru u parku i objavio videozapis na Instagramu.

Označio je olimpijsko selo kao mjesto gdje je Italijan spavao, ali nije poznato je li video nastao prije ili nakon što je plivač sa ekipom ispao u kvalifikacijama na 4x100 m mješovito. U opis fotografije je napisao: "Danas odmori, sutra osvoji".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije