Olimpijski komitet BiH potpisao novi partnertski ugovor na četiri godine

0
Radiosarajevo.ba
Olimpijski komitet BiH potpisao novi partnertski ugovor na četiri godine
Foto: OKBiH / Olimpijski komitet BiH i Number 1 novi ugovor

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine je nastavio uspješnu saradnju sa renomiranom kompanijom, prepoznatljivim bh. brendom i ekskluzivnim proizvođačem sportske opreme “Number1” iz Travnika.

U prostorijama Olimpijskog komiteta BiH generalni direktor kompanije „Number1“ mr. sci. dr. Nihad Selimović i predsjednik OK BiH prof. dr. Milanko Mučibabić potpisali su Ugovor u prisustvu potpredsjednika OK BiH akademika Izeta Rađe i gosp. Marijana Kvesića, te Generalnog sekretara i članova Izvršnog komiteta OK BiH.

Naredne četiri godine naši najbolji sportisti, olimpijci i bh. timovi nosit će svečanu sportsku opremu ovog brenda na svim višesportskim takmičenjima u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Olimpijski komitet BiH i Number 1 novi ugovor
Foto: OKBiH: Olimpijski komitet BiH i Number 1 novi ugovor

“Koristim ovu priliku da se zahvalim kompaniji Number1 na sponzorstvu i društvenoj odgovornosti koju pokazuju nesebičnim doprinosom sportskom sistemu i olimpijskoj zajednici BiH. Naše selekcije i Olimpijci će sa ponosom i radošću nositi ovu opremu širom svjetskih borilišta i naredne četiri godine” zaključio je predsjednik Olimpijskog komiteta BiH prof. dr. Milanko Mućibabić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije