Objavljen spisak reprezentativaca za EP na Malti

Fena
Objavljen spisak reprezentativaca za EP na Malti
/ Foto: osbih.ba
Sljedećeg vikenda na Malti bit će održano evropsko timsko prvenstvo u atletici - Treća liga.

Nakon nastupa reprezentativaca na domaćim i međunarodnim takmičenjima i uvida u formu sportista, selektori ženske i muške atletske reprezentacije, Elvir Krehmić i Dragomir Čabrilo, objavili su spisak atletičara i atletičarki koji će se boriti za ulazak u drugu ligu.

U reprezentaciju su pozvani: Ivana Macanović, Alisa Bečić, Selma Zrnić, Jelena Gajić, Alma Hrnjić, Adela Čomor, Sara Lučić, Katarina Ignjić, Nikolija Stanivuković, Gorana Tešanović, Vanja Spaić, Stefani Vukajlović, Milica Ožegović, Mladena Petrušić, Katarina Lemez, Ervin Rahmanović, Damir Redžepagić, Semir Avdić, Abedin Mujezinović, Osman Junuzović, Stefan Ćuković, Belmin Mrkanović, Sedin Heco, Hamza Alić, Maid Redžić, Dejan Mileusnić, Ervin Posavljak, Rusmir Malkočević, Sait Huseinbašić, Boris Dragoljević.

Po riječima selektora, od reprezentativaca se očekuje da daju svoj maksimum tokom takmičenja kojim će opravdati poziv u reprezentaciju, te se nadaju da će ih dobri rezultati promovirati u drugu ligu, saopćeno je iz Atletskog saveza BiH.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine putuje na Maltu u četvrtak, a povratak je planiran 26. juna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije