Neopisiva sreća / Prije godinu i po u bazenu mu se utopila kćerka, sada dobio blizance

13. 11. 2019. u 09:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 431

Nekadašnji američki skijaš Bode Miller na Instagramu se pohvalio fotografijom dvojice sinova, blizanaca koje je njegova supruga Morgan rodila prošlog petka.

"Za ovakve trenutke ne postoje riječi. 30 minuta je bilo potrebno da nam donese jedan od najvećih darova i iskustava koje smo ikada primili. Dobrodošli na svijet moji dečki s brzih utrka", napisao je u objavi 42-godišnji Miller.

Nakon tragične smrti kćerke, Bode Miller i žena dobili sina

Skijaš Bode Miller (40) i njegova supruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) potvrdili su američki magazin People kako im se rodio sin. Bode Miller progovorio o tragičnom utapanju 19-mjesečne kćerke Utopila se 19-mjesečna kćerka slavnog skijaša Bode Millera Supružnici, koji su se vjenčali 2012., dobili su njihovo treće dijete u prošli petak, skoro četiri mjeseca nakon tragične smrti njihove 19-mjesečne kćeri Emeline Grier.

Miller je inače najbolji američki skijaš u historiji. U karijeri je ostvario 33 pobjede i 79 puta se penjao na pobjedničko postolje.

Detalji tragedije u porodici skijaša: Trudna supruga prekasno skočila u bazen

U ponedjeljak je život tragično izgubila 19-mjesečna kćerka proslavljenog američkog skijaša Bodea Millera, a sada su poznati i prvi detalji nesreće. Malena Emeline s majkom Morgan Beck otišla je na zabavu kod prijatelja. Nakon što mama malenu Emeline nije vidjela nekoliko minuta, Morgan je odlučila potražiti je s još jednom ženom.

Jedan je od petorice skijaša (uz Marca Girardellija, Pirmina Zurbriggena, Kjetila Andrea Aamodta i Günthera Madera) koji je uspio ostvariti pobjede u svih pet disciplina. 

Prije pet godina Miller je završio profesionalnu karijeru i odlučio se posvetiti porodici.

Nažalost, prije godinu i pol se njemu i supruzi dogodila velika tragedija. Njihova kćerkica Emeline je u dobi od samo 19 mjeseci pala u bazen i utopila se.

Bode je bio shrvan, kao i njegova supruga Morgan koja je u tom trenutku bila trudna s njihovim sinom Eastonom koji se rodio u oktobru 2018. Početkom ove godine, Miller je saznao da će se proširiti i to da stižu blizanci.

 

KOMENTARI (2)