Utopila se 19-mjesečna kćerka slavnog skijaša Bode Millera

Radiosarajevo.ba
Utopila se 19-mjesečna kćerka slavnog skijaša Bode Millera
Foto: Instagram / Bode Miller
Kćerka slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobjednika Bodija Milera utopila se u bazenu, javlja AP.

Lokalne vlasti u Orange Countyju (Kalifornija) potvrdile su da je Emeline Miller, koja je bila stara samo 19 mjeseci, preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Coto de Cazi, nije uspjela oživjeti. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga, javlja USA Today.

"Potpuno smo uništeni", napisao je Miler na Instagramu u ponedjeljak naveče, pa dodao:

"Nikad u milion godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njena ljubav, njeno svjetlo, njen duh nikad neće biti zaboravljeni. Naša mala djevojčica voljela je život i živjela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša porodica moli za privatnost u ovim bolnim trenucima", napisao je Miler.

 

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

Bode Miller i Morgan Beck, profesionalna odbojkašica na pijesku i manekenka, vjenčali su 2012. godine. Njihov sin, Edward Nash Skan Miller, rodio se 2015. godine.

Milrer je na Uskrs objavio kako njegova supruga očekuje još jedno dijete oktobru. Miller ima i dvoje djece iz ranijih veza.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije