Tom Cruise nije vidio kćerku Suri već četiri godine

Radiosarajevo.ba
Tom Cruise nije vidio kćerku Suri već četiri godine
Facebook / Suri Holmes Cruise

Tom Cruise nije vidio kćerku Suri već četiri godine. Djevojčica se prije nekoliko dana nakon dugo vremena pojavila u javnosti s majkom Katie Holmes, a odmah po objavi fotografija svjetski mediji su počeli iznositi zabrinjavajuće činjenice o odnosu slavnog glumca s kćerkom, piše Daily Mail.

Suri ima 12 godina i nema nikakvu komunikaciju s ocem. Nakon razvoda od Katie Holmes, koja nije tolerirala njegovu pripadnosti sekti scijentologije, narušen je i njegov odnos sa Suri. Viđanja i komunikacija su se prorijedili, a u međuvremenu i potpuno nestali.

Tomova prijateljica Maryann Carter prošle godine je zamolila njegove fanove da na fan profil ne postavljaju fotografije djevojčice. Navodno Scijentološka crkva brani Cruiseu da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici. Budući da Katie Holmes nije dozvolila da joj dijete tako odrasta, Cruise je odlučio prekinuti komunikaciju s djevojčicom.

Slavni glumac održava odnose s dvoje starije djece jer oni pripadaju Scijentološkoj crkvi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije