Nakon tragične smrti kćerke, Bode Miller i žena dobili sina

Radiosarajevo.ba
Nakon tragične smrti kćerke, Bode Miller i žena dobili sina
Foto: Instagram / Bode Miller

Skijaš Bode Miller (40) i njegova supruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) potvrdili su američki magazin People kako im se rodio sin.

Bode Miller progovorio o tragičnom utapanju 19-mjesečne kćerke
Utopila se 19-mjesečna kćerka slavnog skijaša Bode Millera

Supružnici, koji su se vjenčali 2012., dobili su njihovo treće dijete u prošli petak, skoro četiri mjeseca nakon tragične smrti njihove 19-mjesečne kćeri Emeline Grier

Emeline se u junu utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, bilo je prekasno za spas curice.

"To se dogodi nevjerovatno brzo. Mislite da se tragedije događaju pod čudnim okolnostima ili neobičnim uzrocima. Ne, to se dogodi u tren oka", rekao je proslavljeni skijaš u emisiji Today Emeline je iz kuće izašla kroz stražnja vrata.

Čim ju je vidjela, trudna Morgan izvukla ju je iz vode i započela oživljavanje dok nije došla hitna pomoć, koja je djevojčicu odvezla u bolnicu. Srce joj je prestalo kucati sljedeće jutro.

"Dijete od 13 kila može se utopiti u 30 sekundi. Stalno u sebi brojim do 30. To je sve što mi je trebalo", rekla je Morgan. Supružnici, koji imaju i sina Nasha (3), nakon smrti kćeri pokušavaju podići svijest o sigurnosti u vodu, a prikupljaju i sredstva za edukaciju o tom problemu.

"Nikad, ni u milion godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol", rekao je Miller, te dodao da njena ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni, prenosi 24sata.hr

Skijaš ima još dvoje starije djece, kćer Neesyn (10) koju ima s Chanel Johnson, te sina Samuela (5) čija je majka Sara McKenna.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije