McGregor uvrijedio Khabibovu ženu, Dagestanac mu brutalno odgovorio

Radiosarajevo.ba
McGregor uvrijedio Khabibovu ženu, Dagestanac mu brutalno odgovorio
Foto: Twitter / Khabib i McGregor

Conor McGregor, sada već penzionisani MMA borac uvrijedio je suprugu Khabiba Nurmagomedova i samim tim prepucavanja ova dva borca otišla su korak dalje i poprimila znatno veće i ozbiljnije dimenzije.

Naime, McGregor je na svom Twitter nalogu objavio fotografiju s Khabibovog vjenčanja gdje on sjedi pored supruge. Khabibova supruga je bila potpuno pokrivena s obzirom na to da je u pitanju bilo šerijatsko vjenčanje, a komentar Irca bio je:

"Prijatelju, žena ti je peškir".

Ubrzo je McGregor shvatio da je pretjerao, ali fotografija je ostala na internetu. Ubrzo je stigla i do Khabiba koji je potpuno poludio.

Potom je Khabib objavio fotografiju Conora i Terri Murray, djevojke koja je prije nekoliko mjeseci objavila da nosi njegovo dijete.

"Želim samo dokazati da je on njezin tata i da ne lažem. Želim samo napraviti test očinstva i nakon toga se nikada ne moramo vidjeti bez obzira na rezultate. Ne želim njegov novac, kako vi mislite. Seksali smo se četiri tjedna prije porođaja njegove žene, i to dva puta u nekoliko dana. Kasnije kad sam saznala da sam trudna, slala sam mu poruke, ali mi nikada nije odgovorio", rekla je tada Terri.

Khabib je potom objavio fotografiju na svom Twitter profilu na kojoj se vidi Irac kako drži ruku ispod međunožja manekenke.

"Silovatelj. Ti si silovatelj. Ti si licemjer koji nije odgovoran za svoje postupke. Pravda će te stići. Vidjet ćemo", napisao je Khabib.

Na Internetu se sada pojavio još jedan post McGregora na kojem se vidi komentar: "Zaokret: Možda je i koza ispod peškira". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije