McGregor poručio Khabibu da je k****a bez love, Dagestanac ga "ujeo" gdje najviše boli

Radiosarajevo.ba
McGregor poručio Khabibu da je k****a bez love, Dagestanac ga "ujeo" gdje najviše boli
Nastavlja se "trakavica" na realaciji Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov, a s uvredama je opet prvi počeo Conor McGregor i to objavom na Instagramu.

Naime McGregor se prisjetio prepucavanja sa Paulijem Malignaggijem, a potom je u priču ubacio i Nurmagomedova, piše Fightsite.hr.

"Pogledajmo kako to izgleda na papiru. Drag mi je Paulie Malignaggi. Ovo je naše javno prepucavanje do kojeg je dovela objava fotografije koja ga je uznemirila. Da, dobro ste pročitali, fotografija. Rekao sam mu u lice da prestane kukati i biti k****a, što je nešto što smatram onim kakav borac treba biti. Ne budi k****a, nemoj kukati.

Jednako to sam rekao Khabibu na kraju treće runde, moje runde. Svaku rundu je bio kukao sucu, čak i u četvrtoj dok je bio u 'mount' poziciji. Ako je netko u toj borbi trebao nešto reći sucu, onda sam to bio ja u prvoj rundi. Četiri minute držao je moje noge uz nula aktivnosti. No, borba je borba i j**e mi se za to. Sucima plaču samo prave k****e. Ja sam pokušavao zabiti svoje prste u njegovu adamovu jabučicu.

Mnoge osobe u borilačkom poslu, što sam u posljednje vrijeme shvatio, su apsolutne k****e. Momci, znam da ste švorc, znam da ste bez love, ali nemojte biti k****e bez love", napisao je Conor, a nije se dugo čekalo na odgovor Nurmagomedova.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Dagestanac je na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije s međusobnog meča. Jedna prikazuje trenutak na kojem se vidi trenutak kada McGregor "tapka" i predaje se nakon što ga je Dagestanac uhavatio u submission.

"S ovom sramotom ćeš živjeti do kraja svog života, k****e..."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije