Lijepa vijest: Mlada šahistkinja Merjem Džafić odlazi na Svjetsko prvenstvo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne daje ministar iz svog dzepa

Sramota je da TK, FBIH i cijela drzava nemaju sistemsku pomoc razvoju sporta nego se sve svodi na ad-hoc sadaku kad neko pokaze da je genijalac i da je pobijedio/pobijedila ne samo protivnike na terenu nego i cijeli sistem.

Ova

Se sprema za takmicenje u ilahijama

Sramoti nas u svijetu....

A jadno dijete nije nista krivo, nego roditelji.... Zato ja nikad u svojetu necu rec da sam Bosanac. Jer me sramota.

Ne pijem dok Paja vozi

A jadno dijete nije nista krivo, nego roditelji.... Zato ja nikad u svojetu necu rec da sam Bosanac. Jer me sramota. ka Sramoti nas u svijetu.... Evo jednog dijasporca patriote priznao da nema BiH pasoš i Bosansko državljanstvo

Priznao si ti da si NEPISMEN.

Evo jednog dijasporca patriote priznao da nema BiH pasoš i Bosansko državljanstvo ka Ne pijem dok Paja vozi Bosansko se pise malim slovom jer je prisvojni pridjev. Volusino....

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Nije on ništa obezbjedio

Prvakinja BiH u šahu za mlađe uzraste Merjem Džafić iz Gračanice nije imala 5.000 KM za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Egiptu sve do objave na portalu Klix.ba kada je odmah reagovala Hifa Petrol i uplatila puni iznos. To znači da finansije više nisu problem za mladu Merjem koja će zahvaljujući društveno odgovornoj kompaniji Hifa Petrol ići u Egipat da bi ponovo potvrdila svoj talenat i kvalitet.

***

***

/ Najnovije