Lana Pudar nakon trećeg zlata: 'Hvala na podršci, najbolje tek slijedi'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odlicna prilika

Za Beogradjane da uslusaju bosansku himnu. Hvala Lana.

Nadimak

Legendo ♥️

Ko se bolan ne bi ponosio

Koju crnu himnu, mislis intermeco bez rijeci koji se prije pustao umjesto reklama? Lazna himna, lazna varta zastava i lazna drzava, i ti se time ponosis?! ka He bes himnu koju ne mozes pjevati . Medju pola milijarde dusmana opstaje mala, divna Bosna ponosna iako je vec dvjesto godina ruse, napadaju, pale, negiraju, pljackaju najgora mraka medju tih pola milijarde. Nema zilavije zemlje ni naroda.

Haha

. Medju pola milijarde dusmana opstaje mala, divna Bosna ponosna iako je vec dvjesto godina ruse, napadaju, pale, negiraju, pljackaju najgora mraka medju tih pola milijarde. Nema zilavije zemlje ni naroda. ka Ko se bolan ne bi ponosio Ne brini, do 2040. sigurno trajno nestaje bih, a mozda i ranije. Da se kladimo?

Ostaje ona u srbiji

Mogli bi lana komotno ostati u beogradu kad je vec krenulo, a i svakako ce nastupati za srbiju cim postane punoljetna, jer bazen u mostaru ni tada nece biti napravljen. Ionako trenira u banjaluci i trebinju, tako da je to logican naredni korak.

/ Najnovije