Lana Pudar nakon trećeg zlata: 'Hvala na podršci, najbolje tek slijedi'

5
Radiosarajevo.ba
Lana Pudar nakon trećeg zlata: 'Hvala na podršci, najbolje tek slijedi'
Foto: Privatni album / Lana Pudar na podiju

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar oglasila se nakon što je osvojila tri zlatne medalje na juniorskom Europskom prvenstvu u Beogradu. 

Lana Pudar je izjavila: "Osjećam potrebu da se obratim bh. javnosti i kažem hvala ljudima iz moje države i dijaspore na podršci. Zaista mi to mnogo znači i osjetim da imam veliku podršku

Ovo takmičenje je zaista prošlo u dobrom svjetlu i pokazatelj je da se radi kvalitetno a i radilo se mnogo u proteklom periodu. 

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Vrlo brzo putujem na Svjetsko prvenstvo u Japan i naravno potrudit ću se da predstavim prije svega sebe, a zatim i svoju državu u najboljem mogućem svjetlu i iskreno se nadam da najbolje od mene tek slijedi.

Podsjetimo, Lana Pudar je osvojila tri zlatne medalje, i to u kategorijama 50, 100 i 200 metara delfin. Postavila je i dva rekorda. U disciplini 50 metara je postavila rekord juniorskih Europskih prvenstva, a u disciplini 200 metara je postavila europski juniorski rekord. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije