Lana Pudar najbolja sportistinja grada Mostara za 2023. godinu

0
Radiosarajevo.ba
Lana Pudar najbolja sportistinja grada Mostara za 2023. godinu
Foto: Screenshoot / Lana Pudar

Fudbaler iz FK Zrinjski Nemanja Bilbija i najuspješnija bh. plivačica Lana Pudar izabrani su za najbolje sportiste grada Mostara za 2023. godinu.

Nakon gromoglasnog aplauza Lana Pudar se zahvalila svima na podršci i rekla da joj je čast i zadovoljstvo već osmu godinu za redom biti dio ove manifestacije.

"Veliko hvala stručnom žiriju i sportskom savezu grada Mostara na ovoj nagradi i na podršci koju primam. Iza mene je vrlo uspješna, ali i naporna godina sa mnogo takmičenja, priprema, preplivanih kilometara. I ova je krenula u sličnom ritmu i još mnogo toga me očekuje. Naravno, vrhunac godine je najvažnije takmičenje Olimpijske igre. Evo već ima nekih malih najava, nagovještaja", poručila je Lana.

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

'Kinđe, hvala ti': Mirza Delibašić dobio mural u Tuzli

Plivačica ne želi nešto obećavati, ali je kazala da će u narednom periodu dati sve od sebe te da će se pripremiti što bolje u narednom periodu kako bi sebe i svoju državu predstavi u najboljem mogućem svjetlu.

"Pa vidjet ćemo za šta će to biti dovoljno", istakla je Lana.

Na kraju se zahvalila porodici, timu, prijateljima, sponzorima, svim ljudima dobrih namjera, svim ljudima koji je podržavaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije