Kosovska atletičarka doživjela veliko poniženje na Svjetskom prvenstvu u Beogradu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Sada je na redu onaj ko je dodijelio da genocidaši organizuju prventstvo. Žalosno

U redu ste bili

Sada je na redu onaj ko je dodijelio da genocidaši organizuju prventstvo. Žalosno ka Roki zato vas nema nigdje osim na bausteli

Ništa s p o r n o

KOSOVO JE SRBIJA KAO I REPUBLIKA SRPSKA.

Masta moze svasta

KOSOVO JE SRBIJA KAO I REPUBLIKA SRPSKA. ka Ništa s p o r n o Hocete li jos pola Hrvatske i dio Grcke i obavezno Crnu Goru? Ma samo vi recite sve sto ste namastali. Samo pazite da ne ostanete u istoriji zabiljezeni kao nezasiti agresori. A Kosovo? Pa vi se dogovorite, valjda se smije pisati u novinama. Kakve ste vi genetski poremecene budale.

haso

srbi.su bez vjere i nacije kao cuko bez repa.tosu nomadski cigani.sa karpata

BBB

Srbi su još jednom dokazali i sebi i svijetu da su najgluplji narod i da se nalaze na dnu civilizacijskog poretka !

Step

Ko ste vi da sudite da li smo se poneli negostoljubivo, Srbija ne priznaje Kosovo kao samostalnu državu niti ga priznaje pola sveta, a ovim tekstovima samo pokazujete koliko ste prijateljski nastrojeni prema Srbima, i da Živela nezavisna Republika Srpska

AK

***

Da su Rusi sto su Srbi mislili da jesu, hajd hajd

Medjutim, kad se vidi da su rusi nesposobna slavenska stoka, koja ne zna povesti nit provesti vojni pothvat kakav prilici njenom (dosadasnjem) renomeu, pametniji bi bilo i Vlasima da spuste ton.

Frustrirani organizator

Nije ona dozivjela ponizenje vec Srbija jer se spustila na vrlo nizak nivo kao organizator manifestacije.

Ajde

A kad se Ruski sportisti, zbog nemešanja politike u sport, potpuno izbace sa svih takmičenja, ili im se eventualno dozvoli takmičenje bez ruske zastave, onda je to demokratski čin prosvećenog zapada. ajde licemeri, dogovorite se prvo sa svojim mozgom šta je fer a šta nefer, ali da važi za sve.

Ja

Kosovo je Srbija, sta ce joj zastavica kada je u svojoj drzavi - Srbiji!

/ Najnovije