Ivana i Marko su bili idealan par, a onda se raspao brak. Evo kako su oboje nastavili dalje

0
Radiosarajevo.ba
Ivana i Marko su bili idealan par, a onda se raspao brak. Evo kako su oboje nastavili dalje
Foto: Instagram / Ivana Španović i Marko Vuleta

Ako se nečija veza među sportistima sa Balkana činila kao idealna i puna ljubavi koja je jača od svega, to je bila njihova - srbijanske atletičarke Ivane Španović i njenog supruga Marka Vulete. Ali, očigledno nije bilo tako.

Ivana Španović je u subotu, 16. decembra, potvrdila da je u procesu razvoda od Marka Vulete, a na društvenim mrežama je vratila svoje djevojačko prezime.

Kao proslavljena atletičarka, ali i ljepotica ne toliko zanosnih oblina, ali isklesanih mišića, činilo se da je Ivana našla savršenog partnera u fitnes instruktoru Marku, koji također na svakoj slici puca od snage i izgleda kao Apolon.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Muškarci i djevojke koji vole ovakav fizički izgled, divili su se bračnom paru Vuleta i uživali u njihovim poukama za fit život.

Međutim, možda su Ivana i Marko bili previše slični i trebalo im je da se umjesto toga međusobno dopune.

Razvodi se Ivana Španović: Pukla ljubav nakon dvije godine braka

Razvodi se Ivana Španović: Pukla ljubav nakon dvije godine braka

U svakom slučaju došlo je do razlaza, po riječima Španović, reklo bi se vrlo prijateljskog i sada su oboje fokusirani na sopstvene izazove.

Ivana je u subotu popodne na Instagramu podijelila video u kojem je pokazala kako trenira pred izazove koji je čekaju u Novoj godini.

"U svojoj zoni. Zato što me u 2024. očekuju dve titule koje treba da odbranim i jedna da se ostvari", napisala je Španović.

Praktično u isto vrijeme, Marko Vuleta je podijelio story na Instagramu uz opis "Moja nova kancelarija".

Rođeni Novosađanin se pohvalio pogledom sa terase luksuznog apartmana, vjerovatno u Dubaiju, gdje je uglavnom stacioniran, prenosi Espreso.

Posted by Espreso Video on Sunday, December 17, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije