Razvodi se Ivana Španović: Pukla ljubav nakon dvije godine braka

2
Radiosarajevo.ba
Razvodi se Ivana Španović: Pukla ljubav nakon dvije godine braka
Foto: Instagram / Ivana Španović i Marko Vuleta

Čuvena srbijanska i regionlno poznata atletičarka Ivana Španović razvodi se od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, prenose srbijanski mediji.

Španović se za fitnes instruktora udala prije nešto više od dvije godine, a sada se uveliko piše o njihovom emotivnom krahu.

Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime Španović, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na društvenim mrežama.

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

"Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvijek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspjehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života", započela je Ivana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzeUg7uoeuZ/[/instagram]

"Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati", zaključila je Ivana Španović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije