Heroj Hrvatske u dvije rečenice objasnio sve o penalu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eto

U Rusiji ih unište sa penalom i sada opet. To je jedini način da im slome onu mirnoću..

BAD

Tako je to kad se sve prethodne na sreću dobiju, da da...

Hercegovac u Bosni

Penal na stranu, 3:0 su ih pobijedili, i bili znacajno bolji, Hrvatskoj cestitke, fenomenalan rezultat, najbolje je Vaha rekao, tacno im je falio klasicni napadac.

Pa jasno da nije bio.

Nego je do toga momenta igra bila (pre)izjednacena, pa je FIFA preko Orsata morala malo da intervenira da stvari krenu ¨¨prirodnim tokom¨¨. Poslije je druga prica. U rezignaciji nakon nepostojeceg penala ti naravno padne koncentracija. Tako se primi jos jedan gol i to je protiv jedne Argentine nenadoknadivo.

Nije na srecu, nego na taktiku (znanje).

Tako je to kad se sve prethodne na sreću dobiju, da da... ka BAD ................. Samo to gluhuhup ne razumije. Za njega dobro igras, ako igras kao Ronaldo, Ronaldinjo, Mesi-pesi itd. Ako nemas takve, jer si nacija od 3,5 milijuna stanovnika, ali imas sportski intelekt, pa gledas kako da nadmudris jaceg protivnika, pa ti to jos i uspjeva (!) onda je to za tupsona ¨sreca¨.

Ne samo sto im je falio, nego fali odavno.

Penal na stranu, 3:0 su ih pobijedili, i bili znacajno bolji, Hrvatskoj cestitke, fenomenalan rezultat, najbolje je Vaha rekao, tacno im je falio klasicni napadac. ka Hercegovac u Bosni ................. I falit ce ko zna jos koliko. Iz 3,5 milijuna stanovnika, a bez bogzna kakve pomoci drzave, ne mozes samo tako iskristalizirat 20 vrhunskih nogometasa. A da bi valjao, bi. Jedan tipa Olija Bierhofa recimo... Ultra malo prilika mu treba da zabije gol-dva po tekmi. Valjao bi i pit bull Suarez...

Sale

Pukla Hrvatska, i hrvatsko cvijeće. I neka, da više ne kenjaju kako su velesila

Gane

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije