Dečki u plavom organiziraju prvi sarajevski Advent Run

1
Radiosarajevo.ba
Dečki u plavom organiziraju prvi sarajevski Advent Run
Foto: Dečki u plavom / Advent run Sarajevo

Udruženje Dečki u plavom, za kraj trkačke sezone u 2020. godini, za sve ljubitelje trčanja – ali i zimskih radosti, organizira prvi sarajevski „AdventRun“.

Zamisao je da svima koji vole trčanje, miris cimeta i vanilije, ukusne kolačiće, čaj i kuhano vino – upotpunimo zimsku i prazničnu idilu mjeseca decembra, kroz našu prazničnu poslasticu za trkače i trkačice – utrku "AdventRun".

"Utrku organiziramo 19. decembra 2020. godine u naselju Butile (Općina Novi Grad Sarajevo), a početak je planiran za 17:00 sati. Odabrali smo kasni popodnevni termin kako bi praznični doživljaj bio potpuni, stoga će trkači trebati imati čeonu lampu, a kako bismo se i više zabavili, preporučujemo im da dođu kostimizirani. Organizator će nagraditi najbolji kostim.

Radi epidemiološke situacije, utrku organiziramo izvan naseljenog mjesta gdje je protok ljudi i vozila minimalan", poručili su iz organizacije.

Organizator će poduzeti sve neophodne radnje kako bi se ispoštovale sve mjere i preporuke u pogledu higijensko-epidemioloških mjera.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice www.deckiuplavom.ba, a više informacija o ovoj i drugim planiranim utrkama dostupno je i na Instagram stranici: @deckiuplavom i Facebook profilu: Dečki U Plavom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije