Bolt uoči Rio de Janeira: Neću izgubiti nijedno zlato

Anadolija
Bolt uoči Rio de Janeira: Neću izgubiti nijedno zlato
Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp zabrinut je za stanje Marka Grujića, koji je sinoć u prijateljskom meču sa Chelseajem u Pesadeni, u Californiji, doživio povredu glave, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Moj najveći problem je što je Marko Grujić u bolnici. Ne može se sjetiti ničega. Nije to baš sjajno za momka koji je u situaciji u kojoj je on. Povrede se dešavaju tokom priprema. Ovo što se desilo nije dobro za nas", rekao je Nijemac na konferenciji za novinare nakon prijateljskog meča koji je završen rezultatom 1:0 u korist Plavaca.

Mladi srbijanski reprezentativac je povrijeđen u vazdušnom duelu s Chelseajevim Bertrandom Traoreom prije završetka prvog poluvremena, nakon čega je prevezen u bolnicu. 

Prije dolaska u redove engleskog velikana Grujić je upisao 41 nastup u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu, te postigao šest golova. Liverpool je za dolazak ovog talentovanog fudbalera Zvezdi platio oko šest miliona eura.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije