Bh. sportista Nermin Potur autor knjige "Zdravo dijete"

0
Radiosarajevo.ba
Bh. sportista Nermin Potur autor knjige "Zdravo dijete"
Foto: Nezavisne / Nermin Potur

Nermin Potur, nekada jedan od najboljih karatista Evrope i svijeta, a danas ljekar specjalista, uskoro će predstaviti knjigu "Zdravo dijete".

Na književnom djelu radio je zajedno sa svojim kolegama iz svijeta nutricionizma Amelom Ivković O'Reilly i iz svijeta hortikulture Selmom Haračić.

„Kao nekadašnji vrhunski sportista, danas trener, ali i ljekar knjigu sam radio sa ciljem da podignemo svijest o zdravlju i ulozi koju zdravlje treba zauzeti u odrastanju djeteta. Smatram da ovom knjigom nastavljamo u našoj misiji promocije zdravlja i sigurni smo da je ovo samo početak. Zahvalnost dugujem i recezentu profesorici dr. Sandri S. Radenović“, rekao je Nermin Potur.

Munira Subašić i Emir Suljagić će se obratiti u Generalnoj skupštini UN-a - evo i kada

Munira Subašić i Emir Suljagić će se obratiti u Generalnoj skupštini UN-a - evo i kada

Nermin Potur je rođen 9. decembra 1989. u Sarajevu. Godine 2010. proglašen je za najboljeg sportistu Bosne i Hercegovine u najrelevantniji manifestaciji ovakve vrste Izboru sportiste u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije