Zvanično: Otkazana utakmica Rusija-Bosna i Hercegovina!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Kakva crna utakmica sa fašistima isto kao da jedinica SS igra sa židovima

Bosanac

***

Nebitna je ta reprezentacija BiH

Ona predstavlja samo muslimanski narod. Radite sta god vam je volja, nas druge ne zanima.

Ma ja, potpuno si u pravu.

Kakva crna utakmica sa fašistima isto kao da jedinica SS igra sa židovima ka Miki .......... Gdje ce to, ovamo se satrase bijuci i tukuci ukrofasiste, a na drugoj strani da igraju s drugom sortom fasista? Nije logicno.

xhamster orthodox priest having fun 519404

Ona predstavlja samo muslimanski narod. Radite sta god vam je volja, nas druge ne zanima. ka Nebitna je ta reprezentacija BiH Odavno srbovao nisi.

Miki

A utakmica sa usa je pozeljna jer je unistenje iraqa i promjena režima u libiji demokratsko a unistenje ukrajine nije demokratsko. Sta ces, svetska politika, zakon jacega tako funkcioniše.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije