Zvanično: Feđa Dudić novi trener FK Sarajevo

1
Radiosarajevo.ba
Zvanično: Feđa Dudić novi trener FK Sarajevo
Foto: FK Sarajevo / Feđa Dudić

Ono što se u medijima špekulisalo proteklih dana, sada je konačno dobilo svoj epilog - Feđa Dudić novi je šef struke FK Sarajevo!

Sada već bivši trener mostarskog Veleža potpisao ugovor sa bordo timom na dvije godine uz opciju produženja na još jednu.

Zajedno sa njim, iz FK Velež u redove FK Sarajevo, dolaze i Mustafa Kodro kao prvi asistent i Jasmin Trnovac kao kondicioni trener.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Trener golmana i dalje će biti Adi Adilović, dok će u narednim danima stručni štab biti kompletiran sa još jednim pomoćnim trenerom.

Dudić je svoje prve fudbalske korake napravio upravo u FK Sarajevo. Bio je član svih omladinskih selekcija kluba sa Koševa, a upisao je i pet zvaničnih nastupa za seniorski tim 2004. godine postigavši pri tome jedan pogodak.

Podsjetimo, u proteklom periodu sa velikim je uspjehom vodio FK Velež sa kojim je imao zapažene rezultate koje je krunisao osvajanjem Kupa BiH, pobjedivši u finalnoj utakmici upravo Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije