Oglasio se Feđa Dudić: Želim da iz Veleža ponesem lijepe uspomene

4
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Feđa Dudić: Želim da iz Veleža ponesem lijepe uspomene
Foto: EPA-EFE / Oglasio se Feđa Dudić

"Došlo je vrijeme za rastanak. Odluka koju sam donio bila je vrlo teška. Razloge odlaska neću da komentarišem i isto bih zamolio sve ostale, ta odluka je na kraju samo moja".

Poručio je ovo putem Facebooka Feđa Dudić, sada već bivši trener Fudbalskog kluba Velež koji će svoju karijeru nastaviti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Fudbalskom klubu Sarajevo.

"Sjećajmo se i spominjimo zlatne trenutke zajedno provedene. Želim iz Veleža da ponesem samo lijepe uspomene koje nikada zaboraviti neću. Klub sam vodio srčano i uvijek štitio njegove interese.

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

NES BiH: Za Dodika su Srbi najveće žrtve, a u masovnim grobnicama su samo Bošnjaci

Za skoro tri godine ostvarili smo dosta toga i unijeli sreću i radost u mnoge živote. Zahvaljujem se svima na podršci za vrijeme provedeno u Mostaru, prije svega mojim igračima i saradnicima, direktoru i predsjedniku kluba, upravnom odboru, navijačima, Red Army i svima kojima je Velež u srcu.

Ko god dođe za trenera dajte mu maksimalnu podršku odmah u početku jer će mu biti potrebna. Biću vaš veliki navijač na predstojećim utakmicama u Evropi", poručio je Dudić.

Podsjetimo, od ranih jutarnjih sati traje drama u vezi s ostankom Dudića u Veležu.

Danas je potvrđeno da napušta Mostar, a detalje šta se sve dešavalo sinoć u gradu na Neretvi i danas, možete pročitati na linku OVDJE.

Oglasio se Feđa Dudić - undefined

FOTO: Facebook: Oglasio se Feđa Dudić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije