Zukan Helez htio podržati "Velež", pa obukao dres kluba iz Austrije!?

9
Radiosarajevo.ba
Zukan Helez htio podržati "Velež", pa obukao dres kluba iz Austrije!?
FOTO: Facebook / Zukan Helez

Veliki uspjeh mostarskih "Rođenih" u Evropi učinio je klub slavne tradicije - kojemu je prije samo pet –šest godina prijetio nestanak - jednim od najpopularnijih sportskih kolektiva u našoj zemlji.

Mnogi navijaju za Sarajevo, Željezničar i klubove u gradovima iz kojih dolaze, ali "Velež" gotovo svugdje vole.

Svjedoče o tome i poruke od Bihaća, preko Tuzle do Hercegovine...

To je nerijetko mamac za političare koji objavama na društvenim mrežama nastoje iskoristiti pogodan trenutak i za svoj PR.

Međutim, nerijetko to završnu nes(p)retno. Tako je bilo sa Zukanom Helezom, potpredsjednikom SDP-a i državnim parlamentarcem, bivšim federalnim ministrom za boračka pitanja, koji je na Facebooku i Twitteru objavio fotografiju u crvenom dresu, uz citat "Veležove" čuvene himne koju je otpjevao Željko Samardžić.

"Crveni, crveni, Velež živi u meni", piše Helez.

Nesreća je jedino što je Helez umjesto "Veležovog" s petokrakom obukao dres sa grbom slavnog austrijskog kluba "Rapida"!?

Možda je Helezova deviza da je svaki PR dobar, pa makar bio i negativan. Istina, te svojim "nastupom" na društvenim mrežama uspio je izazvati različite komentare i podsmijehe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije