Zmajeve večeras prate učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju

Radiosarajevo.ba
Zmajeve večeras prate učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju
Veoma malo vremena ostalo je do utakmice trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a u okviru koje nacionalni tim BiH dočekuje reprezentaciju Kipra na Bilinom polju u Zenici.

Iako zbog rezultata večerašnje utakmice strepe brojni ljubitelji nogometa u našoj državi, sigurno je da će ovaj susret biti lijepo iskustvo za jednu malu grupu djece velikog srca, koja će večeras prisustvovati ovoj utakmicu.

Naime, večeras će na teren, pred samu utakmicu, zajedno sa bh. nogometnim Zmajevima istrčati učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju, koji će ispratiti igrače u veoma važnu utakmicu.

Ova mala manifestacija i veoma lijepo iskustvo za učenike Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju rezultat je saradnje Informativnog centra za gluhe i Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH i samog Centra, u kojem se nadaju da će ovo biti dodatni podstrek igračima da pobjede u večerašnjem susretu.

Inače, utakmica BiH - Kipar počinje od 20.45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici gdje nas, sigurni smo, očekuje veoma dobra atmosfera i odlična utakmica.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije