Zlatko Dalić počasni građanin Tomislavgrada

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svaka cast ovom covjeku!

Znao je biti federator, ujedinit, motivirat i ucinit da igraci daju 100% od sebe. To je od njegovih prethodnika samo uspjelo Ciri i na pocetku Slavenu. Ali nitko od ove dvojice nije kao Zlatko!

Profesionalac

Sve pohvale Zlatku Dalicu kako vodi nacionalni tim Hrvatske. Znanje i tehnika igre kao i kapacitet igraca koje ima pod kontrolom s tim da analizira protivnicki tim na vrlo precizan i dobar nacin. Na Balkanu nema veceg strucnjaka od njega, samo da naglasim CIRO je bio jedan jedinstveni i ostao LEGENDA Bosne i Hercegovine.

Mitovi i legende

Duvna. Nema ni jednog jedinog traga da je Tomislav uopste postojao, zasnovano na mitovima i legendama. Nema ni pisanog niti i jednog moguceg traga, ali eto hajd nek bude. I polje se tamo zove duvanjsko polje. A sto je jos zanimljivije, starosjedioci ga zovnu Duvno. Toliko o mitovima i legendama.

Ima zato Ferhadija i Alipasina....

Duvna. Nema ni jednog jedinog traga da je Tomislav uopste postojao, zasnovano na mitovima i legendama. Nema ni pisanog niti i jednog moguceg traga, ali eto hajd nek bude. I polje se tamo zove duvanjsko polje. A sto je jos zanimljivije, starosjedioci ga zovnu Duvno. Toliko o mitovima i legendama. ka Mitovi i legende

Ciru i Zlatka ne treba poredit.

I Ciro je imao veliki uspjeh (trece mjesto i bronca 1998), ali Zlatko ima vise od toga. Sa objektivno ne jacim timom, nego sto je imao na raspolaganju Ciro, a skoro pa bih se usudio rec da je bilo obratno, tj. Ciro imao jaci tim. Sto se tice psihe igraca, tu niti nema poredjenja, oni Cirini su bili pravi tipovi, spremni na svaku vrstu konfrontacije, hoces na terenu, hoces izvan njega (¨¨e, neces razbojnice¨¨ tipovi :) ), i to svi, od prvog do zadnjeg, danas je to manje tako....

Ovo sa BiH nema veze, ovo je izbornik HRVATSKE!

Sve pohvale Zlatku Dalicu kako vodi nacionalni tim Hrvatske. Znanje i tehnika igre kao i kapacitet igraca koje ima pod kontrolom s tim da analizira protivnicki tim na vrlo precizan i dobar nacin. Na Balkanu nema veceg strucnjaka od njega, samo da naglasim CIRO je bio jedan jedinstveni i ostao LEGENDA Bosne i Hercegovine. ka Profesionalac ........................ Dakle nebitno je li Ciro legenda BiH, mi ovdje pricamo o dva najuspjesnija izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

/ Najnovije