Zec najavio derbi sa Širokim: Bacat ćemo se na glavu za svaku loptu!

0
Radiosarajevo.ba
Zec najavio derbi sa Širokim: Bacat ćemo se na glavu za svaku loptu!
Foto: FK Željezničar / Ermin Zec

Napadač Željezničara govorio na konferenciji za medije pred meč protiv Širokog Brijega.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone, fudbaleri Željezničara dočekat će ekipu Širokog Brijega, a cilj domaćih je pobjeda koja bi, s obzirom na nedaće, ipak zaokružila uspješnu polusezonu.

Na današnjoj konferenciji za medije, Ermin Zec je istakao da je spreman da nastupi. Obećao je maksimalan trud za pobjedu svog tima, piše Sport1.

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

Saobraćajna nesreća na Stupu: Prevrnuo se automobil, policija i Hitna pomoć na terenu

"Šef i svi u klubu učinili su sve da se spremim za ovu utakmicu i da budem zdrav. Očekuje nas teška utakmica. Široki Brijeg je dobra ekipa, podigli su formu i dobro igraju. Ipak, mi igramo na svom terenu, a Manijaci spremaju nešto posebno za nas. Ovim putem ih pozivam u što većem broju. Možemo obećati da ćemo se bacati na glavu za svaku loptu, probat ćemo osvojiti sva tri boda i otići zadovoljni na pauzu", kazao je Zec.

Susret između Željezničara i Širokog Brijega na rasporedu je u nedelju, 5. decembra sa početkom u 15 sati, a pravdu će na ovom meču dijeliti arbitar Ermin Sivac iz Zenice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije