Vico Zeljković: Izbor Peteva Begiću nije prihvatljiv jer to nije bošnjački interes

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ove dodikove treba rastjerati svugdje su postavljeni da uniste bih po svaku cijenu gdje god ih ima tu su problemi a niko ne navija za reprezentaciju bih koji apsurd naravno da je reprezentacija bosnjacki interes

BiH

Hajde mi reci samo jedna razlog što bi neko iz BiH podržao Peteva. I Robert Prosinački je poslat iz Beograda kao mnogi drugi. Dragi Ćeljkoviću, jesili jeo mamene kobile. Srbuj u Srbiji a ne u BiH, mani se budaleščine!

Fuke

U rukometni savez su namintirali četnika, fašistu da razvali što se može. Ruži taj Šumama i momke zato što su se kvalifikovali. Ģdje to ima? Rukometaši su složni, mješoviti, ginu za Bih. E, nevalja to, treba to...

Sasa

Dajte jedan argument za Peteva? Sta je to dobro uradio u karijeri? Ovo je nebuloza o cemu ovaj manijak prica, pa kakve veze imaju Bosnjaci sa Petevom i njegovom slabom karijerom? Jedino sto zaista takav trener ne donosi nista repki i naravno da svakom navijacu smeta. Ovi otvoreno zele najgore rjesenje jer ne zele dobro reprezentaciji a samim time ni fudbalu u BH I RS na kraju.

Hahaha

Na stranu petev, poznato je da bosnje ne zele da imaju dobru repku. Kad su odbili jednog felixa magatha, koji je sa wolfsburgom bio prvak bundeslige i koji je imao jasan plan i program sta da radi ako se bih plasira i ako se ne plasira na prvenstvo, sve je jasno. Umjesto njega oni su izabrali njihovog mesu, jer je bosnjak, nema veze sto je vodio samo treceligase i drugoligase, bitno je da je vas, toliko o tome da je vama bosnjama bitna struka i zato ne lazite vise. Treba vas pustiti da budete zadnji u svemu, srbi i hrvati se trebaju u potpunosti povuci iz tog saveza, da se jasno vidi da su bosnje glavni krivci. Da ne spominjem da ste upravo vi bosnje odbile ibrahimovica da igra za vas, a sad se busate u prsa sa njim, koji ste samo licemjeri.

@koel

Ne lazi talibanu. Na stranu petev, poznato je da bosnje ne zele da imaju dobru repku. Kad su odbili jednog felixa magatha, koji je sa wolfsburgom bio prvak bundeslige i koji je imao jasan plan i program sta da radi ako se bih plasira i ako se ne plasira na prvenstvo, sve je jasno. Umjesto njega oni su izabrali njihovog mesu, jer je bosnjak, nema veze sto je vodio samo treceligase i drugoligase, bitno je da je vas, toliko o tome da je vama bosnjama bitna struka i zato ne lazite vise. Treba vas pustiti da budete zadnji u svemu, srbi i hrvati se trebaju u potpunosti povuci iz tog saveza, da se jasno vidi da su bosnje glavni krivci. Da ne spominjem da ste upravo vi bosnje odbile ibrahimovica da igra za vas, a sad se busate u prsa sa njim, koji ste samo licemjeri. Vama ni murinjo ne bi valjao, jer nije vas.

Let3

Ako nije "bosnjacki interes" kako kazes da li to znaci da ce Reprezentacija BiH igrati u BanjaLuci ili Bijeljini??

/ Najnovije