Velika borba za ulazak u La Ligu: Rayo Vallecano dočekuje Leganes

0
Radiosarajevo.ba
Velika borba za ulazak u La Ligu: Rayo Vallecano dočekuje Leganes
Foto: Marca.com / Vallecano docekuje Leganes

Rayo Vallecano večeras u 21 sat dočekuje ekipu Leganesa. 

Obe ekipe imale su odličan finiš u ligaškom delu španske druge lige. Uspjeli su da prestignu Sporting iz Gijona koji je dugo figurirao kao putnik u play-off Leganes ima ulogu blagog favorita.

Prošle sezone tim iz predgrađa Madrida je ispao iz elite kada je na kormilu bio nekadašnji selektor Meksika Javier Agire, sadašnji trener Montereya. Celta je uspjela da ostane u eliti, a Leganes pošalje u niži rang.

Tradicija posljednjih godina je na strani Leganesa koji u zvaničnim mečevima nije izgubio od Rayo Vallecana već 13 godina, odnosno šest utakmica (četiri pobjede i dva remija).

Kod domaćina neće igrati Alberto GarciaJoni Montijel, Stole Dimitrjevski i Luis Advinsula. Kod gostiju van stroja su Bustinza, Jose Arnaiz i Rosales.

Kladionica MOZZART je i ovu utakmicu uvrstila u svoju ponudu. Tako je kvota na pobjedu domaćina Vallecana 2,70, neriješeno 2,75, a na goste 3,10.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije