Večeras "prijateljski ples" svjetskih fudbalera: Na koga je to kvota 40?

0
Radiosarajevo.ba
Večeras "prijateljski ples" svjetskih fudbalera: Na koga je to kvota 40?
Foto: Pixabay / Ilustracija

Brojne fudbalske reprezentacije, koje u ovom ciklusu ne igraju mečeve Lige nacije, večeras će prijateljski odmjeriti snage.

Pa će tako večeras testirati snage i probavati taktike - Austrija je protiv Grčke, Turska će na megdan Njemačkoj, Italija igra s Moldavijom, Švicarci će protiv Hrvata, a poslastice za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu očekuju se na dva meča: Nizozemska igra protiv Meksika, a Portugal protiv Španije.

Želite li se okušati u sreći, te i zaraditi nešto večeras, MOZZART ima sjajnu ponudu.

Kad je riječ o utakmici Austrije i Grčke, kvota na pobjedu crveno bijelih je 1.88, dok pobjeda Grčke vrijedi 4.30. Mislite li da pobjednika ovdje neće biti, kvota je sjajnih 3.45.

Njemačka večeras igra protiv Turske, a Panceri su u malim problemima, jer, niti ima navijača kako su očekivali, a ni Timo Verner nije se pridružio ekipi na treningu jer ima "simptome prehlade".

Ipak, Nijemci su apsolutni MOZZART favorit - kvota na njihovu pobjedu je 1.43. Smatrate li da će, pak, pobijediti Turska, kvota za ovu hrabrost je 7.75. Kvota za ovaj meč bez pobjednika je 4.50.

U duelu Italije i Moldavije, dakako, jasno je ko je favorit. Pobjeda Azzurra nosi kvotu od majušnih 1.05, bez pobjednika je 18.0, a pobijedi li večeras Moldavija - kvota za ovaj ishod je čudesnih 40.0.

Susjedi nam večeras igraju protiv Švicaraca koje vodi "naš" čovjek, Sarajlija, Vladimir  Petković. 

MOZZART blagu prednost daje Švicarcima, na čiju pobjedu kvota iznosi 2.40. S druge strane, pobjeda Vatrenih nosi kvotu 3.0, a meč bez pobjednika je 3.30.

Kad je riječ o dvije, kako se očekuje, najzanimljivije utakmice, kvote za meč između Nizozemske i Meksika daju prednost Europljanima. Pa je tako kvota na pobjedu Nizozemske 1.83, kvota na neriješen rezultat je 3.60, dok je kvota na Meksiko 4.40.

Naravno, posebna fudbalska poslastica, svi žele vjerovati, mogla bi se dogoditi večeras na utakmici Portugala i Španije.

Ni MOZZART ovdje nema favorita, pa kvota na pobjedu Portugala iznosi 2.65, a na Španiju 2.70.

Primamljiva kvota na meč bez pobjednika je 3.25.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije