Varešanović nakon pobjede u Tuzli: Pokazali smo kvalitet, snagu i vjeru u sebe

1
Radiosarajevo.ba
Varešanović nakon pobjede u Tuzli: Pokazali smo kvalitet, snagu i vjeru u sebe
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Mirza Varešanović

Ekipa Sarajeva je nakon preokreta danas savladala Slobodu na Tušnju (2:3) u utakmici 24. kola Premijer lige BiH.

Trener bordo tima Mirza Varešanović nakon susreta je rekao:

"Želio bih iskoristiti priliku da čestitam svojim igračima, kao i igračima Slobode, na jednoj dobroj utakmici. Utakmici punoj ritma i preokreta. Mi smo loše otvorili meč, primili dva gola u prvih 20 minuta.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Posebno prvi gol je bio toliko jeftin, jedna lopta koja je pala na našoj polovini, što se ne smije dešavati, gdje je bila loša komunikacija između dva igrača. Ali eto, pokazali smo kvalitet, pokazali smo snagu i vjeru u sebe, da se i nakon 2:0 možemo vratiti", kazao je strateg Sarajeva te nastavio:

"Mislim da smo u drugom poluvremenu dominirali, imali još nekih prilika koje nismo iskoristili. Ali jako smo sretni i zadovoljni s ovom pobjedom.

Slobodi bih poželio puno sreće u nastavku prvenstva. Sa dolaskom novog trenera i novog stručnog štaba vidi se da je ovo skroz druga ekipa. Traže da igraju, znaju da igraju. Mislim da će se oni brzo izvući iz ove situacije".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije