Uživo iz Zenice s utakmice kvalifikacija za EURO 2024: Bosna i Hercegovina - Portugal 0:5

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Nazva igor kristic edina dzeku kapitalcem. Kao da je divlje krme ili medvjed. Ne treba nama niko drugi da ogadi sport pored ovih komentatora i onih na areni. Izuzetak je mali dzankovic. Njemu skidam kapu. I onaj iz banjaluke na areni.

Haha

***

Ka Haha

***

nomad

Realno gledajući 8 komada ovoj ekipi hlaadno. Nije do momaka al to je njihov max. Ne može se praviti ekipa u dijaspori pored bh **** lige. Imali samo sreće sa generacijom Barbe, Misketa, Vede, Spahe, Ibre, Lule.. al mi nikada nećemo moći dobiti ovakve pobrojane igrače u paketu. Znaci da ovi koji kradu makar ulazu u sport a ne u zgradurine bilo bi def. rezultata

Neko iz mase

Hajmo ljudi mi pjevati 4 ljiljana vezenih u zlatu ćetiri gola u pola satu 😂🙃 Kako je krenulo biće ih 8 a u naših bar jedan 🤦 Savez je niže veze Savo upao u neobrano grožđe sve raspašoj i za 5 dana da Skonta kako ko igra i još mnogo toga teško.

Hej

Prestanite ih vise zvati zmajevi,prestaniteeeee

DoDICKgenocidas

Edineeee...kako je Amra veceras,stuca li joj se???

Namjesnik

Na kraju ce ko fol biti da su pustili namjerno zbog saveza.. Nemojte povratit cu..

Surovo

Eeeee portugalci, mislili ste nama sedam golova zabiti u prvom poluvremenu...eeee ne moze - sipak :)

Fuj

Hiš komkšari sram vas bilo

Alf

***

Neko iz mase

Ovo su naši zlatni ljiljani folirali Portugalce u prvom poluvremenu umarali ih do drugog poluvremena. Sada kada počnu da trče a ne da se spotiču, prave krivine, kaskaju za Portugalcima i okreću se ko ringišpil zblanuto tražeći poziciju lopte kada sada iznenade Portugalce i dadnu 10 golova Davidu Ronaldo kako se igra. Probudite me da ne sanjam 😁 Hvala Portugalcima što se više nisu zalagali za golovima u drugom poluvremenu nego mijenjaju igrače da se malo vježbaju na našim damama. Svi nešto traže smjenu ovih smjenu onih igrajte vi uostalom treba mijenjati igrače jer 10 godina igraju isto ne oni "saveznici". Treba igrač da da sve od sebe i više za reprodukciju ovi igraju po formuli ko plati više tu je problem u igračima pored saveza. ⚽🥅🏟️

***

***

Đe BA zapelo

Eto nam zlatni ljiljani, zastave , zmajevi kur.i palci 100% treba komplet promijeniti igrače ma sve pa neće da igraju ovde au stranim klubovima igraju ma zdravo a ovi tzv navijači huškači gluposti trebaju znati da 10 godina gledaju iste i isti igraju isto nikakav pomak.

/ Najnovije