Upaljen alarm na Etihadu: Erling Haaland 'sanja' da nastupa za jedan klub u Europi

0
Radiosarajevo.ba
Upaljen alarm na Etihadu: Erling Haaland 'sanja' da nastupa za jedan klub u Europi
Foto: EPA / Erling Haaland

Pep Guardiola je kroz sezone iza nas u Manchester Cityju izgradio kolektiv za koji svi žele da igraju, ali je Real Madrid oduvijek bio priča za sebe, koliko god vremena prošlo.

‘Građani’ su godinama favoriti za sve velike trofeje i uživaju strahopoštovanje svih rivala, kako u Engleskoj, tako i u Evropi gdje tek počinje njihova dominacija.

Ipak, osjećaj nastupa za Real Madrid je jedinstven slučaj i nemoguće ga je porediti sa bilo čim u nogometu, o čemu je nedavno pisao novinar koji odlični poznaje prilike na Etihadu.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Sam Lee, novinar The Athletica prenosi kako svi u klubu znaju da je san Erlinga Haalanda oblaćenje dresa slavnog španskog tima i da taj san nikada neće nestati.

"Mislim da svi znaju da Haaland želi da igra za Real Madrid. Također mislim da ta ideja nikada neće nestati."

Lee dodaje i to da Guardiola i ljudi iz Cityja moraju brzo reagovati i stvoriti adekvatan ambijent i okruženje u kojem će Norvežanin uživati i zarađivati ogromnu svotu novca.

"Ono što City iz ove perspektive može uraditi je da nastavi praviti adekvatan ambijent, okruženje u kojem Haaland može igrati dobar nogomet, osvajati trofeje i očigledno, zarađivati mnogo novca", piše AM Sport

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije