Uoči Skupštine FK Željezničar: Stiže li novi investitor?

0
Radiosarajevo.ba
Uoči Skupštine FK Željezničar: Stiže li novi investitor?
Arhiv / Uoči Skupštine FK Željezničar: Stiže li novi investitor?

Skupština FK Željezničar bit će održana u subotu. Plavi će tako dobiti novi saziv najvišeg klupskog organa, koji bi u narednom periodu trebao voditi klub i donositi odluke bitne za funkcionisanje kluba. Skupština će biti održana u hotelu Hills sa početkom u 11 sati.

Ono što je poznato je da će klub dobiti novi Nadzorni odbor, s obzirom na to da su krajem prethodne godine članovi sada već bivšeg Nadzornog odbora podnijeli ostavke na te funkcije.

Delegati Skupštine, njih 54, raspravljat će i o izvještaju o radu u prethodnom periodu, a očekuje se i izbor novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine, prenosi Sport1.

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Nije poznato da li će doći do promjene u Upravnom odboru FK Željezničar, a prema nekim informacijama aktuelni saziv bi mogao dobiti podršku skupštinara. Nije isključeno da neko od novih članova bude kooptiran u rad uprave kluba.

Također, očekuju se i prijedlozi promjene Statuta kluba, čime bi se klub "otvorio" prema eventualnim investitorima, za koje je već ranije aktuelni UO poslao poziv.

Sve bi trebalo biti jasnije oko 14 sati, kada se očekuje da bude završena sjednica, a javnost upoznata sa odlukama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije