Uoči duela sa Sarajevom: Igrači Budućnosti saznali rezultate testova na koronavirus

1
Radiosarajevo.ba
Uoči duela sa Sarajevom: Igrači Budućnosti saznali rezultate testova na koronavirus

Iz tabora Budućnosti stigla je važna vijest uoči utakmice kvalifikacija za Ligu Europe protiv Sarajeva. Iako u Crnoj Gori posljednjih dana hara koronavirus, svi igrači, članovi stručnog štaba i klupske administracije Budućnosti su negativni na Covid-19!

Tako će šef stručnog štaba Mladen Milinković moći da računa na sve prvotimce koji konkurišu za okršaj sa "Bordo timom" u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Europe.

Igrači crnogorskog šampiona su testove odradili jutros u prostorijama kluba na Starom aerodromu, a utakmica se igra u četvrtak od 20 sati u Zenici, na stadionu Bilino polje.

Podgoričani u srijedu prije podne lete za Sarajevo sa aerodroma u Golubovcima, odakle će se tokom dana autobusom prebaciti do Zenice na trening koji je zakazan u vremenu odigravanja utakmice. Potom će se vratiti u glavni grad BiH, gdje će kompletna ekspedicija odsjesti uoči utakmice u četvrtak.

Ljubitelji fudbala u Crnoj Gori (ali i šire) utakmicu Sarajevo – Budućnost moći će gledati na TV programu RTCG 2, potom satelitskom kanalu Javnog servisa RTCG, kao i na youtube kanalu FK Budućnost Podgorica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije