UNFKS objavio važnu informaciju: Evo kako će se vršiti povrat novca za sarajevski derbi

0
Radiosarajevo.ba
UNFKS objavio važnu informaciju: Evo kako će se vršiti povrat novca za sarajevski derbi
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / FK Sarajevo, Horde zla

U nedjelju, 3. marta, na stadionu Grbavica je odigran sarajevski derbi između FK Željezničar i FK Sarajevo (3:0), a meč je odigran bez gostujućih navijača.

Iako su rasprodali svih 1500 karata osiguranih za goste, navijači FK Sarajevo nisu mogli ući na stadion. Razlog su bili potencijalni masovni navijački neredi, koje je u velikoj mjeri spriječio MUP Kantona Sarajevo.

Naravno, novac za plaćene karte će se vratiti navijačima, a iz Udruženja navijača FK Sarajevo su saopštili kako i kada navijači mogu doći do svog novca. 

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

Pogledajte kako su radnici KJKP Rad dizali parkirana vozila ispred kontejnera

"Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo koji su kupili ulaznicu za derbi da će se povrat novca za istu vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija u četvrtak i petak u periodu od 15:00 do 20:00 sati", saopšteno je iz UNFKS. 

Podsjetimo, UNFKS se oglasilo nakon nemilih scena koje su viđene širom Sarajeva u nedjelju. Njihovo saopštenje možete pročitati OVDJE

Obavještavamo sve navijače FK Sarajevo koji su kupili ulaznicu za derbi da će se povrat novca za istu vršiti u...

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Tuesday, March 5, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije