Ugostili smo Admira Efendića: Oduševio nas je koliko zna o Ibrahimoviću

Radiosarajevo.ba
Ugostili smo Admira Efendića: Oduševio nas je koliko zna o Ibrahimoviću
FOTO: Radiosarajevo.ba / Admir Efendić
Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji ulazi u drugu sedmicu. Redakcija portala Radiosarajevo.ba imala je priliku da putem društvenih mreža čuje za nadarenog Admira Adu Efendića, 15-godišnjeg učenika Pete osnovne škole na Ilidži.

Uspjeli smo doći do talentiranog Ade, te njega i profesoricu Muzičkog vaspitanja Almu Softić Begić ugostiti u našoj redakciji, ali i u studiju Radio Sarajeva.

S Efendićem smo razgovarali o Zlatanu Ibrahimoviću, kojeg najviše voli od svih igrača, te o Realu iz Madrida i Chelseaju, dva kluba za koji navija.

Simpatični Ado, koji je završio osnovno obrazovanje i priprema se da  upiše Mašinsku školu u Vogošći, pokazao je zavidno poznavanje nogometa, a posebno smo ostali iznenađeni koliko poznaje situaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Komentirali smo ispadanje Njemačke, sjajne igre Brazila i Argentine, ali i skrenuli pažnju na navijače u Bosni i Hercegovini šta treba da vode računa kada dolaze na naše stadione.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji je u prilogu:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije