UEFA | Historijska noć u Banjoj Luci: Borac osigurao grupnu fazu europskih takmičenja

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XXX

Kada će nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

haha

Kad im blokiraju racune zbog Dodika

Mujo Hrsuz

Republika Srpska i Herceg-Bosna imaju timove u grupnoj fazi, a nasih 24 posto igraju Bajramske turnire. Dokle vise?! Maltezani i mi Bosnjaci jedini narodi koji nikad nisu igrali grupnu fazu!?

Barabe iz kasabe

Tražimo da nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objavi tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂!!! I da navede velike uspjehe bošnjačkog sporta!

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

Republika Srpska i Herceg-Bosna imaju timove u grupnoj fazi, a nasih 24 posto igraju Bajramske turnire. Dokle vise?! Maltezani i mi Bosnjaci jedini narodi koji nikad nisu igrali grupnu fazu!? ka Mujo Hrsuz UFFF SESTRU TI JB.U VLAṢ̌KO PRKNO ALI PRIJE TOGA JA LIČNO DA JE OKUPAM JER TO JE SMRDLJIVA VLAHINJA!!

/ Najnovije