U Zvorniku na utakmici: Pomoćni trener udario dva dječaka pa pobjegao

Radiosarajevo.ba
U Zvorniku na utakmici: Pomoćni trener udario dva dječaka pa pobjegao
Zvornicki.ba / Incident u Zvorniku na utakmici
Na utakmici predpionira FK Drina Zvornik i FK Zenit Bijeljina desio se nezapamćen incident. Pomoćni trener gostujuće ekipe udario je dva dječaka domaće ekipe.

Kako piše Zvornicki.ba, došlo je do prekida utakmice, policija je reagirala kako bi smirila roditelje zvorničke djece prisutne na ovoj utakmici, a osumnjičeni je pobjegao s mjesta događaja. 

Ostatak ekspedicije FK Zenit krenuo je da brani nasilnika nad djecom, pa su se roditelji sukobili i s njima.

Policija je intervenirala i morala je čuvati trenere i predstavnike Zenita od razjarenih roditelja koji su stali u odbranu svoje djece. 

Incident u Zvorniku na utakmici - undefinedZvornicki.ba / Povrijeđeni dječak iz Zvornika

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da se dogodio incident i da policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju provjeravanja svih navoda prijave i nastavljaju rad na dokumentovanju ovog događaja, rekao je Miljan Bobar glasnogovornik PU Zvornik. 

Cijeli Zvornik je još uvijek u šoku i teško je iko mogao zamisliti da se ovakvo nešto može dogoditi na utakmicama dječaka koji imaju 12 i 13 godina, prenosi Zvornicki.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije