Počela prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije BiH: Velik interes građana

0
Fena
Počela prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije BiH: Velik interes građana
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Sarajlije zainteresovane za utakmice

Nogometni savez Bosne i Hercegovine pustio je danas u pretprodaju pakete ulaznica za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, u kojima će "A" reprezentacija BiH igrati na zeničkom Stadionu “Bilino polje” protiv Finske i Ukrajine.

Utakmica protiv Finske na rasporedu je 13. novembra u 15.00 sati, a protiv Ukrajine tri dana kasnije (21.00), a već od jutarnjih sati formirao se 50-ak metara dug red ispred agencije "Centrotours" u Zenici.

Očito su posljednje dobre igre i rezultati "Zmajeva", koji imaju realne izglede za osvajanje drugog mjesta u kvalifikacijskog grupi D te plasman u baraž, ponovo animirale navijače koji sa tribina zeničkog stadiona žele pratiti preostala dva meča.

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

Danas hitna sjednica Skupštine KS sa samo jednom tačkom dnevnog reda

"Putem ovlaštene partnerske agencije "Centrotours" jutros u 9.00 sati počela je prodaja paketa ulaznica za utakmice protiv Finske i Ukrajine, koje je moguće kupiti na 14 prodajnih mjesta širom BiH.

Ulaznice se, za sada, prodaju samo u paketu - za obje utakmice. Ako ostane neprodatih paketa, u prodaju će biti puštene i pojedinačne ulaznice, ali sigurno ne prije naredne sedmice", potvrdili su Feni iz NSBiH.

U prodaji je ukupno 10.000 ulaznica, po cijeni od 20 KM za tribinu Zapad; 15 KM za tribinu Istok te po 10 KM za tribune Jug i Sjever.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije