U Sarajevu danas obustava saobraćaja zbog utakmice Željo - Zrinjski

0
Radiosarajevo.ba
U Sarajevu danas obustava saobraćaja zbog utakmice Željo - Zrinjski
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Na fotografiji nije prikazan događaj iz teksta

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost Fudbalskom klubu Željezničar za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Zvornička, na dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana – Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića - Topal Osman paše, kao i na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice sa ulicom Zvornička, danas, u ponedjeljak, 1. novembra 2021. godine, u periodu od 13 do 20 sati.

Ova izmjena saobraćaja je odobrena radi provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice.

Privremena izmjena režima saobraćaja sastoji se od: potpune obustave saobraćaja, na dijelu ulice Zvornička od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana - Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića; potpune obustave saobraćaja u ulici Topal Osman paše na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice sa ulicom Zvornička.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije