U bh. gradu organizirano praćenje Euro 2024: Dok tete čuvaju djecu, Vatreni idu po pobjedu

2
Radiosarajevo.ba
U bh. gradu organizirano praćenje Euro 2024: Dok tete čuvaju djecu, Vatreni idu po pobjedu
Foto: Screenshot/Facebook / Svi iza Deste! / Veliki led TV

Hrvatska u subotu, 15. juna igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a "Vatreni" će od 18 sati odmjeriti snage sa Španijom.

Mostar se sprema za spektakularno gledanje Hrvatske nogometne reprezentacije na Euru 2024 i to na velikom ekranu iza 10. osnovne škole. 

"Za potpuni ugođaj omogućili smo gledanje na otvorenom uz LED ekran. Podržimo naše Vatrene večeras", priopćili su organizatori.

Nestao državljanin BiH u Sloveniji: Policija moli za pomoć

Nestao državljanin BiH u Sloveniji: Policija moli za pomoć

Napominju i da će se na led ekranu prikazivati HRT-ov prijenos utakmice, ali i da će biti organizran sadržaj za djecu, kao i tete za čuvanje djece, uz poklone iznenađenja i druge zanimljivosti.

"Također gledamo i utakmicu Italija - Albanija, vidimo se popodne!", poručuju na kraju organizatori uz poziv "Svi iza Desete". Podsjećamo, Hrvatska danas igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a "Vatreni" će od 18 sati odmjeriti snage sa Španijom, prenosi Bljesak.

/ Anketa

Ko osvaja EURO 2024?
Rezultati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije